A megrendelés módja

A termékek megrendelés feladása a www.kutyafaja.hu oldalon keresztül történik. A termékek kosárba helyezésével majd a kosár ikon alatt található "Kosár - Vásárlás befejezése" gombra kattintva küldhető el a megrendelés.

A megrendelés feladása regisztráció nélkül is elvégezhető.
A megjelenő formon a szállítási adatok kitöltése, a szállítási és fizetési mód kiválasztása szükséges a rendelés sikeres feladásához. Ezen felül javasoljuk a telefonszám megadását is a futárral történő kapcsolat felvétel és az esetlegesen hiányzó vagy rosszul rögzített adatok pontosításának megkönnyítése végett.
A lap alján lévő Rendelés küldése gombra kattintva juttatható el a rendelés cégünkhöz. Automata rendszerünk azonnal megküldi a rendelés során megadott e-mail címre a rendelés visszaigazolását. A honlapon keresztül leadott megrendelések írásos rendelésnek minősülnek, melyek minden esetben fizetési kötelezettséget vonnak maguk után!

Fizetési- és szállítási információk

Előre utalás

Ebben az esetben a megrendelés elküldése után, a vásárló által megadott email címre egy hivatalos előleg bekérő, azaz proforma számlát küldünk, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. A vásárlási összeg beérkezése után a termék(ek) küldését megkezdjük és a várható szállítási időpontról a vásárlót a megadott email címen tájékoztatjuk.

A végleges számlát a termék mellé csomagoltan küldjük meg a vásárló részére.

Utánvét

Utánvét esetén a vásárló a futárnak fogja átadni a megrendelés összegét. Kérjük vegye figyelembe, hogy az utánvétes fizetési mód többlet költséggel járhat.

Részletek: Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Házhozszállítás futárszolgálattal

A megadott címre küldjük a rendelt termékeket a szállítást végző partnercég közreműködésével.

Részletek: Szállítási feltételek

Ingyenes debreceni kiszállítás

Debrecen területén ingyenesen kiszállítjuk rendelését. Ebben az esetben mi magunk visszük ki a termékeket a megrendelőnek, ezért külön szállítási költséget nem számolunk fel.