Manapság a Pinterest és hasonló photo-stock oldalak aranykorukat élik. Naphosszat nézegetjük, ötleteket gyűjtögetünk, vágyakozunk szebbnél szebb darabok után. Na de mi is történik amikor teszünk egy lépést és vágyainkat a megvalósítás útjára tereljük..? Keresünk egy szakembert, aki megvalósítja az elképzelést. Ez egy ilyen sztori lesz, melyben egy egyedi tölgyfa étkezőasztal készítését mutatjuk be, ami egyedi megrendelésre készült.

Tölgyfa étkező asztal

Az általunk készített termékek alapanyagai gondos válogatáson, ötletelésen mennek keresztül, hogy a megfelelő deszka végül valaki otthonának dísze lehessen. Ezzel a 3 szál tölgyfa deszkával indult a munka.

Tölgyfa étkező asztal

A manapág divatos szélezetlen asztallapok előkészítéséhez a fa természetes vonalaira vigyázva kézi munkával távolítjuk el a kérget.

Tölgyfa étkező asztal

Az egyenetlen szélű lapok ragasztása is több odafigyelést igényel.

Tölgyfa étkező asztal

Míg az asztallap ragasztás alatt pihen, nem tétlenkedünk. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink minden összetevője a kutyafája műhelyben készül, így ennek az asztalnak a fém lábai is, melyek heggesztést követően hosszadalmas utómunkán estek át, végül egy matt fehér festést kaptak.

Tölgyfa étkező asztal

Lassan kezd összeállni a kép és már körvonalazódni látszik a végeredmény.

Tölgyfa étkező asztal

Az ördög a részletekben... ahogy az asztal szépsége is... A stukturált felülettől lesz igazán rusztikus, természetes megjelenése az asztallapnak.

Tölgyfa étkező asztal

Jöhet az olaj. Ezen a ponton érti meg az ember, hogy ezt a színt, tapintást, felületet, kisugárzást nem lehet utánozni semmiféle mesterséges bútorlappal.

Tölgyfa étkező asztal

Végül a méltó helyén a végeredmény. Az enteriőrbe tökéletesen illeszkedő, letisztult, egyedi étkező asztal. Nem csak egy bútordarab, hanem az otthon hangulatát meghatározó, időtálló szépség.

Tölgyfa étkező asztal
Ha tetszik az eredmény és Te is szeretnéd otthonodat kutyafája termékekkel szebbé tenni, látogass el webshopunkba és nézd meg az aktuális kínálatunkat, falióráinkat, asztalainkat.

Bár minden termékünk egyedi, ha mégis saját elképzelés megvalósítására kérnél árajánlatot, keress minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy küldj üzenetet facebook oldalunk


Olvasd el az Természetes lakberendezésről szóló cikkünket is: ITT!