Az egyik legkedveltebb és legértékesebb fa fajta a diófa. Fekete műgyantával (epoxi) kombinálva nagyon mutatós színösszeállítást érhetünk el. Ilyen kombinációval készült falióráink (lásd itt) népszerűsége ihlette az alábbi étkező asztal készítését.

Diófa, fekete műgyanta asztal

Tervezés. A kiválogatott, szárításon, gyaluláson átesett diófa deszkák elrendezése, ívek, vonalak összeillesztése.

Tölgyfa étkező asztal

Gyanta öntés. Az illesztett deszkákat öntő keretbe tesszük és az elemek közti részt és az apró repedéseket fekete Lauriz epoxi gyantával öntöttük ki. Miután a műgyanta teljesen megkötött az asztallap hosszas csiszoláson és polírozáson esett át.

Tölgyfa étkező asztal

A felcsiszolt, sima anyagra keményfa ápoló olaj került, mely védi az asztallapot a nedvesség okozta elszíneződésektől és megóvja a színek élénkségét. (Minden asztalunk mellé ápoló olajat is adunk, amivel évente egyszeri kezeléssel megőrízhetjük eredeti állagát, szépségét.)

Asztalaink lábait is mi készítjük (jellemzően festett zárt szelvényből különböző méretben, formában és színben), így azok esetében is megvalósíthatóak az egyedi elképzelések.

És a végeredmény:

Ha tetszik az eredmény és Te is szeretnéd otthonodat kutyafája termékekkel szebbé tenni, látogass el webshopunkba és nézd meg az aktuális kínálatunkat, falióráinkat, asztalainkat.

Bár minden termékünk egyedi, ha mégis saját elképzelés megvalósítására kérnél árajánlatot, keress minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy küldj üzenetet facebook oldalunk


Olvass további photo-storykat asztal különlegességeinkről a blogon!