Termék garancia

Szállítás - Átvétel

A termékek átvételekor kérjük ellenőrizzék a csomagolás épségét. Amennyiben a csomagoláson sérülést lát, a futárral vetessen fel jegyzőkönyvet! A termék kiszállítása előtt küldünk Önnek egy fotót, amelyből látszik a belső csomagolás, térkitöltés. Gondos odafigyeléssel csomagoljuk termékeinket, a csomagolás felszíni sérülése nem okoz sérülést a csomag tartalmában. Amennyiben felbontás után mégis sérülést észlel jelezze a futárszolgálat felé és kérjen szemlét.

Megfelelő ápolás

Termékeink fa felületeit megfelelő védőréteggel vontuk be, ápoló olajok illetve lakkok alkalmazásával, amik védik a terméket a nedvességtől, szennyeződésektől. A portalanítást egy puha nem karcoló törlőkednővel javasuljuk elvégezni. A további ápoláshoz különböző bútorápoló, faápoló olajok használhatóak. A nem kifejezetten fa felületek ápolására szolgáló szerek elszíneződést okozhatnak, kérjük az ilyen vegyszereket kerüljék a termék tisztításakor, ápolásakor.

A fém felületek, mint például asztallábak portalanítását egy egyszerű kendővel végezhetjük el.

A helytelen kezelésből adódó sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Óraművek

Az óraművekre a vásárlástól számított egy évig vállalunk felelősséget. Amennyiben bármilyen hibát tapasztal vegye fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen. Az óraszerkezet cseréjéhez Önnek a terméket vissza kell szállíttatni hozzánk ahol az óramű cseréjét elvégezzük a garanciális időszakon belül ingyen.

Amennyiben a garanciális időszakon kívűl tapasztal problémát az óraszerkezetekkel kérjük ezt is jelezze felénk. A termék épségének megóvása érdekében a szerkezet cseréjében ezen időszakon túl is tudunk segítséget nyújtani, viszont ebben az esetben az új óramű költsége a megrendelőt terheli.

A saját kezűleg kicserélt, manipulált óraművek okozta károkért felelősséget nem tudunk vállalni.