Szállítási feltételek

INGYENES DEBRECENi kiszállítás

DEBRECEN területén ingyenesen kiszállítjuk rendelését, függetlenül annak méretétől és a tételek számától. Ebben az esetben mi magunk visszük ki a termékeket a megrendelőnek, ezért külön szállítási költséget nem számolunk fel.

Házhozszállítás futárszolgálattal

Rendszerünk automatikusan kiszámítja és megjeleníti Önnek a szállítási költséget a kosárban lévő termék(ek) súlya alapján a szállítási költséget.

A megadott címre küldjük a rendelt termékeket a szállítást végző partnercég közreműködésével (általában GLS, terheltségtől függően esetleg más céget választunk a gyorsabb kiszállítás érdekében). A szállítási díjak a megrendelt termékek súlyától és méretétől függően változnak. A rendszerünk automatikusan kalkulálja és a szállítási mód kiválasztásánal tájékoztatja a megrendelőt a termék kosár kiszállítási költségéről.

Tömeg (kg)

Díj (Ft)

0-3,00 kg (falióra)

1 200 Ft

10,01-20,00 kg (kávézó asztal, kisebb)

5 000 Ft

20,01-31,50 kg (kávézó asztal)

10 000 Ft

A fenti díjak magyarországi szállítás esetén és csomagonként értendők. Egyedi megrendelések esetén összeghatártól függően kedvezményes kiszállítási opciókat kínálunk.

Utánvét díja

Amennyiben utánvéttel kívánja a rendelés összegét rendezni, ezért a szállítást végző futárszolgálat némi plusz költséget számol fel. Ennek költsége az alábbiak alapján alakul.

Utánvét összege

Díja (Ft)

1 - 99 999 Ft-ig

500 Ft

100 000 -

1 000 Ft